Tak for din bedømmelse

Udvalgte anmeldelser fra vores kære brugere

Det er ikke kun os på redaktionen af Finansi.dk, som har haft en god oplevelse hos Bank Norwegian

Jeg er formentlig ikke den eneste, der har prøvet at være i en situation, hvor bankkontoen så lidt tom ud, da bilen brød sammen. Jeg ringede til min egen bank og fandt ud af, at jeg kunne "få lov" at låne til en skyhøj rente. Jeg undersøgte markedet og fandt frem til, at der skulle en norsk bank til før jeg kunne låne penge billigt - nemlig Bank Norwegian. Jeg blev godt kørende igen med en lav månedlig ydelse på lånet hos Bank Norwegian - TAK!
Magnus Eriksen
5 stjernet anmeldelse af Bank Norwegian
21.11.2016
Min mand og lånte til den absolut vigtigste dag i vores liv - bryllupsdagen. Det var ingen billig fornøjelse, men lånet fra Bank Norwegian gjorde det muligt. Renten er noget lavere end hvad min bankrådgiver kunne tilbyde os. Skønt at det hele forgår online så vi slap for papirbøvl. Vi underskrev hurtigt med NemID og pengene blev overført. Så tak for I gjorde det muligt, at få papir på min mand :)
Vicki N.
5 stjernet anmeldelse af Bank Norwegian
06.10.2016

Spørgsmål om online lån af penge og Finansi.dk?

Find svaret her eller du er velkommen til at kontakte os.

Hvordan tester I lån?

Når vi analyserer og bedømmer et lån tager vi udgangspunkt i en række parametre.

  • Datasikkerhed (kryptering og privatlivspolitik)
  • Lånevilkår (renter, lånebeløb og gebyrer)
  • Brugervenlighed (mobiloptimeret og oplevelsen)
  • Kundservice (besvarer de hurtigt og korrekt)
  • Brugeranmeldelser (eks. TrustPilot og E-mærket)

Baseret på ovenstående laver vi en helhedsvurdering af det enkelte lån.


Er det sikkert at låne penge online?

Ja, hvis du vælger et af ovenstående lån. Vi linker kun til banker og finansieringsselskaber, som lever op til vores strenge krav vedrørende datasikkerhed. Vi tester derfor deres krypteringscertifikater og deres privatlivspolitik. Dine data du opgiver ved en online ansøgning krypteres og behandles 100% fortroligt.


Kontor - Finansi.dk
Finansi.dk - lån via moblen
Hvorfor er det en fordel at låne penge med mit NemID?

Det korte svar er, at sikkerheden er i top og du slipper for en masse papirarbejde, når du skal underskrive din låneaftale. Det muliggør, at du kan få hurtig udbetaling af dit lån. Faktisk har du mulighed for at låne penge nu og få dem udbetalt i dag.


Hvordan låner jeg nemmest og hurtigst penge?

Der findes hurtige SMS-lån, men vi vil ikke anbefale dig disse. Du kan finde langt billigere lån online, hvor du stadig får hurtig udbetaling (senest dagen efter du er godkendt). Vent hellere en dag (maksimalt) og få dig et billigt lån med en lav rente.


Kan jeg ansøge flere lån samtidig?

Ja, du kan ansøge flere lån gratis og uforpligtende. Du hæfter først for låneaftalen, når du har underskrevet - f.eks. med dit NemID eller via en lånekontrakt på papir.


Sammenlign de billigste online lån

Lån penge online på Finansi.dk
5 stjerner
5 af 5 baseret på 13 bedømmelser
Bedøm Finansi.dk

Finansi.dk - Betingelser - Privatlivspolitik - Cookies

Finansi.dk er drevet med et kommencielt formål, og viste produkter skal ikke ses som en fuldstændig eller repræsentativ oversigt over markedet.